viernes, 26 de septiembre de 2014

CONEIXEM EL ROBOT ATLES

No són vius però es mouen com si ho estigueren. Així són la majoria dels robots que desenvolupa l'empresa nord-americana Boston Dynamics que va ser comprada per Google a principi d´any.
Esta companyia ha guanyat reputació gràcies a què crea robots per al pentàgon i altres projectes militars de l'exèrcit nord-americà. 

 Entre el seu «ejército» de robots es troba Altes, un robot humanoide de gran mobilitat dissenyat per a «negociar a l'aire lliure, en terreny difícil», expliquen des de la web de Boston Dynamics. 


Atles pot caminar en les seues dos cames de metall i cables, deixant lliure les seues dos extremitats superiors per a alçar, carregar o manipular més coses. Està pensat perquè en un terreny complicat Atles puga moure's sense problema o obrir-se pas. Posseïx mans dissenyades per a usar ferramentes, de la mateixa manera que ho faria un ser humà. Té 28 articulacions hidràuliques, dos braços, dos cames, inclou cambres i un telèmetre làser. Diverses còpies del robot Atles li han sigut oferides a l'agència DARPA del Govern nord-americà.

Què penseu? Vos agrada la idea?

No hay comentarios:

Publicar un comentario